X65, daar zit muziek in!

LET OP! Dit is een algemene berichtgeving.


Beste klant,


Helaas moet u al een tijdje wachten op uw bestelde X65 Wonderfoon. Dit heeft meerdere redenen, welke wij u natuurlijk graag willen uitleggen.   1. Sinds de Wonderfoon op de NOS te zien was, zijn er in korte tijd enorm veel (200+) toestellen besteld. Reden waarom wij de bestelfunctie van de telefoon toen hebben uitgezet. Wij kunnen namelijk niet zoveel toestellen leveren.

  2. Helaas hebben wij een partij t65 toestellen binnen gekregen welke defect waren en we dus niet konden gebruiken.

  3. Door de plotselinge populariteit van de Wonderfoon zijn de oude T65 toestellen steeds moeilijker te krijgen, zijn defect, of men gaat de hoofdprijs vragen…

  4. Helaas hebben wij tussentijds nog te maken gehad met een computer hack bij de Schildpaddenopvang. Dit heeft heel veel tijd extra gekost, tijd die we normaal in de bouw van een Wonderfoon stoppen. Elke Wonderfoon kost ongeveer 4 uur om te maken. U begrijpt nu wellicht dat alles niet over rozen is gegaan…. Iets wat we echt niet hadden voorzien. Onze excuses hiervoor! 


Nu we alles weer een beetje in de macht hebben, gaan we alle openstaande bestellingen de komende maand wegwerken. Tot die tijd is het ook niet meer mogelijk om nieuwe Wonderfoons te bestellen. WIj werken uitsluitend op volgorde van binnenkomst en versturen dagelijks. U ontvangt hiervan een bevestiging per mail en savonds mail van PostNL met traceermogelijkheid. 


Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen. U kunt dan reageren op dit bericht met het verzoek het betaalde bedrag terug te storten. Wij betalen alleen uit aan de IBAN waarvan de betaling is gekomen. Nogmaals onze excuses en ik hoop op uw begrip


Met vriendelijke groet,


Gerard van der Wijk


X65.nl Wonderfoon t.b.v. Stichting Schildpaddenopvang Nederland

De X65 is een oude omgebouwde T65 PTT telefoon uit de jaren 60, 70 en 80. De X65 heeft de mogelijkheid om liedjes van vroeger af te spelen. De X65 is uitgerust met 65 demo liedjes en of fragmenten van TV programma’s.  De telefoon heeft een bijzonder uitwerking op ouderen met dementie. Zij herinneren zich vaak het telefoneren met typisch zo'n oud toestel en daarnaast brengen de liedjes hen in andere sferen door herinneringen uit oude tijden. Daarom is de telefoon ook goed in te zetten om afleiding te creëren op moment van onrust en paniek. Daarnaast blijkt het een mooi middel om ouderen te activeren, rust te geven en zelfs te emotioneren.