Technische info

Origineel is de X65 een T65 toestel van PTT uit de jaren 60, 70 en 80. Bij het ombouwen worden onnodige onderdelen uit het toestel gehaald. Daarom zal een X65 toestel iets lichter zijn dan een origineel toestel. Wij gebruiken uitsluitend originele T65 toestellen van PTT. Alle look a like modellen bouwen wij niet om. 


In het toestel wordt elektronica aangebracht, welke het mogelijk maakt dat de telefoon muziek kan afspelen.  Daarbij maakt het niet uit welk nummer er wordt gekozen. De telefoon zal willekeurig liedjes afspelen. 


Het toestel wordt geleverd met een vaste USB kabel van 3 meter. Indien nodig is het mogelijk deze met maximaal 3 meter te verlengen.  Bij het toestel wordt een Samsung 230V kwaliteit adapter geleverd van 2A en 5V.  Wij geven het advies alleen deze adapters te gebruiken. Het toestel gebruikt maximaal 1 Ampère op basis van 5 Volt.


Wanneer het toestel niet wordt gebruikt, dan is uit veiligheid de spanning afgesloten in het toestel. 


Via de vaste USB aansluiting kunt u het toestel aansluiten op een computer. U kunt dan net als een USB stick de bestanden benaderen, aanpassen of zelfs verwijderen. 


Het toestel zelf is verzegeld, wij kunnen zien wanneer het toestel opnieuw is geopend. Geopende toestellen vallen niet meer onder de garantie.