Wie zijn wij?

X65 is een nieuwe productnaam voor de oude T65 telefoon van PTT uit de jaren 60, 70 en 80.

N.a.l.v. diverse vragen ivm de wonderfoon, welke door iemand anders is bedacht (Leo Willems), kwam de vraag of ik persoonlijk dit ook kon maken voor iemand.  Dit omdat de eerste maker van de wonderfoon niet meer in opdracht de toestellen maakt. 

Mijn achtergrond zit in de technische kant, heb jarenlang een automatiseringsbedrijf gehad. Techniek zit me in de vingers en boeit me ook enorm. De uitdaging was dan ook groot om een "wonderfoon" te maken.  Maar dan wel op mijn manier :-) 


Het resultaat is een X65 telefoon welke honderden liedjes kan bevatten en eenvoudig kan worden aangepast met een computer.  Aanpassen is te vergelijken met een USB stick! 

In het dagelijkse leven ben ik beheerder van 1 van de 2 schildpaddenopvangcentrums in Nederland. Hier zit mijn passie. Aangezien Stichting Schildpaddenopvang Nederland in Harkema (Friesland) een NON-profit organisatie is. Bouw ik x65 telefoons om volledig ten bate van de opvang. Hiermee is iedereen blij en snijdt het mes aan twee kanten. Heeft u nog oude T65 telefoons? Ik neem ze graag van u over, of u doet een schenking aan ons! Wij betalen graag de verzendkosten! Alvast heel erg bedankt!

Op dit moment lukt het nog best om tussen de bedrijven door toestellen om te bouwen. En kan ik toestellen binnen enkele dagen leveren. Soms is het druk in de opvang, dan heb ik niet veel tijd voor de X65. Toch kan ik garanderen dat een bestelling binnen 10 werkdagen wordt geleverd. Zou het te druk worden, dan ga ik werken met wachtrijen en zal ik het toestel tijdelijk uit de verkoop halen. Wees dus op tijd met bestellen.