U KUNT ALLEEN EEN BESTELLING VOOR OMBOUWEN PLAATSEN MET EEN TOESTEL DIE U ZELF AL HEEFT. 

LET OP!  Soms is er verwarring aangezien er ook toestel van Duits fabricaat van een ander merk worden aangeboden. Wij kunnen alleen de PTT T65 draaischijf of druktoets ombouwen! 


Heeft u een bestaand PTT T65 toestel en deze wilt u graag tot muziek X65 telefoon laten ombouwen? 


Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 


Hoe gaat dit alles in zijn werk?


  1. U besteld dit product incl. verzendkosten.
  2. Na bestelling heeft u een bestel/ ordernummer ontvangen. Deze heeft u nodig om te versturen. 
  3. Stuur de telefoon via PostNL goed verpakt naar: X65.nl - o.v.v. uw ordernummer-  Warmoltsstr 7 - 9281 PK - Harkema. En doe briefje met uw naam + adres en bestelnummer in de doos. 
  4. U ontvangt van ons een bevestiging wanneer het toestel is ontvangen en goedgekeurd voor ombouw. 
  5. Zodra het toestel is omgebouwd en verzonden, ontvangt u een bevestiging en PostNL track en trace nummer.
Wij geven 6 maanden garantie op de elektronica die wij hebben aangebracht en/of geleverd. 


Werking:

Neem de hoorn op. Draai een willekeurig nummer. U hoort nu een liedje, draai weer een willekeurig nummer en krijgt weer een ander liedje te horen. Enzo verder… Wanneer een liedje is afgelopen, moet u weer draaien om een nieuw liedje te horen. Ook tijdens een liedje kunt u draaien om een nieuw nummer te horen.

Een extra functie is de druktoets voor op het toestel. Wanneer men hier kort op drukt wordt het vorige liedje afgespeeld.


Volumeregeling:

Standaard staat het toestel ingesteld op de hoogste volume. Mocht het gewenst zijn de volume te regelen, dan kan dat op deze manier: Hou tijdens het afspelen van een liedje de ronde knop ingedrukt, u hoort nu dat de volume in stappen naar beneden gaat. Wanneer u het volume weer wilt verhogen, draai dan 1 en houdt deze vast, u hoort nu dat het volume in stappen omhoog gaat.


Liedjes aanpassen?

Het is mogelijk om liedjes op de telefoon te zetten of om liedjes te verwijderen. Hiervoor heeft u een Windows of MAC computer nodig. De werking is in principe hetzelfde als een USB stick.

Sluit het toestel met de USB kabel aan op uw computer. Haal dan de hoorn van de haak. Uw computer geeft aan dat er nieuwe hardware is gevonden. Wacht totdat de computer aangeeft dat de hardware is geïnstalleerd en de map x65-1gb wil openen. Of wanneer er niets gebeurd, ga nu naar “Deze computer” en klik op een verwisselbare schijf die X65 heet. Hier ziet u de liedjes staan. Deze kunt u verwijderen of nieuwe liedjes naar deze schijf kopiëren.


“Draadloos gebruiken?”

Met een eenvoudige powerbank, die vaak ook voor mobiele telefoons worden gebruikt, kunt u eenvoudig de telefoon “draadloos” maken. Of tenminste zoals wij dat bedoelen mobiel, dus vrij van een stopcontact. Haal de stekker met adapter uit het stopcontact. Trek de USB stekker uit de adapter en doe deze in de Powerbank. Als er voldoende stroom in de powerbank zit, zou de X65 telefoon moeten werken. U kunt ook via ons als optie een powerbank erbij aanschaffen. 


Mee-luisterhoorn OPTIONEEL

Optioneel is het mogelijk een mee-luisterhoorn te bestellen. Dit is een apparaatje waarmee samen naar muziek kan worden geluisterd op 1 X65 telefoon. Helaas zijn deze apparaatjes erg schaars. De voorraad is dan ook heel beperkt.  Wees dus op tijd met bestellen!  (er is nog voorraad wanneer deze als optie wordt weergegeven 


Levering
Het toestel wordt klaar voor gebruik geleverd incl. demo liedjes, 1.5 meter USB kabel + 230V-5V kwaliteitsadapter en 1 GB ruimte. Dat is voldoende voor meer dan 150 MP3 liedjes.  Wilt u meer liedjes op de telefoon willen zetten? Kies dan voor de optie 32GB


Garantie:
Wij geven 6 maanden garantie op het toestel. Val- en brand- en waterschade vallen niet onder de garantie. Geef dit aan zodat wij het toestel zo betaalbaar mogelijk voor u kunnen repareren. De levertijd bij grote drukte:   

De levertijd is sterk afhankelijk van de drukte. Meestal heeft u het toestel binnen 14 werkdagen in huis.  Maar het kan ook heel erg meevallen zodat u het toestel binnen slechts enkele dagen al in huis heeft. Wij maken ondertussen steeds nieuwe voorraad. Daarnaast is wat de markt aanbied een grote factor. De oude PTT T65 toestellen zijn namelijk steeds moeilijker verkrijgbaar of worden tegen veel te hoge prijzen aangeboden.  Wanneer levertijden uit de hand beginnen te lopen, dus langer dan 21 werkdagen worden, dan gaan wij een stop invoeren zodat er niet meer besteld kan worden. 

T65 laten OMBOUWEN

  • Model: T65o
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €100,00

  • €100,00