Kijk hier voor meer informatie en bestellen over ombouwen als u al een toestel heeft. 


Let op! Hier besteld u een Wonderfoon met Druktoetsen. 


De X65 is een oude omgebouwde T65 PTT telefoon uit de jaren 60, 70 en 80. de X65 heeft de mogelijkheid om liedjes van vroeger af te spelen. De X65 is uitgerust met 65 demo liedjes en of fragmenten van TV programma’s. 

De X65 telefoon is dus direct klaar voor gebruik!

Niet elk toestel ziet er hetzelfde uit. En zijn dus ook niet allemaal in uitstekende staat qua uiterlijk. Dit heeft te maken met de zeldzaamheid van deze toestellen. Uiteraard zijn de toestellen wel in uitstekende technische staat en zijn deze beveiligd tegen kortsluiting en overbelasting Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van zeer lage spanning (5-Volt). De elektronica wordt aangebracht door een gecertificeerd monteur en voldoet daarmee aan de NEN 1010 normering.


Heeft u nog een oud toestel? Wij nemen hem graag van u over of bouwen hem graag voor u om. Neem contact met ons op voor meer informatie. U mag mailen naar hallo@t65.nl


Werking:

Neem de hoorn op. Draai een willekeurig nummer. U hoort nu een liedje, draai weer een willekeurig nummer en krijgt weer een ander liedje te horen. Enzo verder… Wanneer een liedje is afgelopen, moet u weer draaien om een nieuw liedje te horen. Ook tijdens een liedje kunt u draaien om een nieuw nummer te horen.

Een extra functie is de druktoets voor op het toestel. Wanneer men hier kort op drukt wordt het vorige liedje afgespeeld.


Volumeregeling:

Standaard staat het toestel ingesteld op de hoogste volume. Mocht het gewenst zijn de volume te regelen, dan kan dat op deze manier: Hou tijdens het afspelen van een liedje de ronde knop ingedrukt, u hoort nu dat de volume in stappen naar beneden gaat. Wanneer u het volume weer wilt verhogen, draai dan 1 en houdt deze vast, u hoort nu dat het volume in stappen omhoog gaat.


Liedjes aanpassen?

Het is mogelijk om liedjes op de telefoon te zetten of om liedjes te verwijderen. Hiervoor heeft u een Windows of MAC computer nodig. De werking is in principe hetzelfde als een USB stick.

Sluit het toestel met de USB kabel aan op uw computer. Haal dan de hoorn van de haak. Uw computer geeft aan dat er nieuwe hardware is gevonden. Wacht totdat de computer aangeeft dat de hardware is geïnstalleerd en de map x65-1gb wil openen. Of wanneer er niets gebeurd, ga nu naar “Deze computer” en klik op een verwisselbare schijf die X65 heet. Hier ziet u de liedjes staan. Deze kunt u verwijderen of nieuwe liedjes naar deze schijf kopiëren.


“Draadloos gebruiken?”

Met een eenvoudige powerbank, die vaak ook voor mobiele telefoons worden gebruikt, kunt u eenvoudig de telefoon “draadloos” maken. Of tenminste zoals wij dat bedoelen mobiel, dus vrij van een stopcontact. Haal de stekker met adapter uit het stopcontact. Trek de USB stekker uit de adapter en doe deze in de Powerbank. Als er voldoende stroom in de powerbank zit, zou de X65 telefoon moeten werken. U kunt ook via ons als optie een powerbank erbij aanschaffen. 


Mee-luisterhoorn OPTIONEEL

Optioneel is het mogelijk een mee-luisterhoorn te bestellen. Dit is een apparaatje waarmee samen naar muziek kan worden geluisterd op 1 X65 telefoon. Helaas zijn deze apparaatjes erg schaars. De voorraad is dan ook heel beperkt.  Wees dus op tijd met bestellen!  (er is nog voorraad wanneer deze als optie wordt weergegeven 


Levering
Het toestel wordt klaar voor gebruik geleverd incl. demo liedjes, circa 1.5 meter USB kabel + 230V-5V kwaliteitsadapter en 1 GB ruimte. Dat is voldoende voor meer dan 150 MP3 liedjes.  Wilt u meer liedjes op de telefoon willen zetten? Kies dan voor de optie 32GB


Garantie:
Wij geven 6 maanden garantie op het toestel. Val- en brand- en waterschade vallen niet onder de garantie. Geef dit aan zodat wij het toestel zo betaalbaar mogelijk voor u kunnen repareren. 
 

Heeft u nog vragen? mail naar hallo@x65.nl we helpen u graag verder :-)Ombouwen van bestaande toestellen mogelijk voor 100 euro kijk hierWonderfoon X65 compleet! Met DRUKTOETSEN X65TDK

  • Model: X65TDK
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €140,00

  • €140,00